Prodaja računara i računarske opreme

DESKTOP RAČUNARI

FinTech-ova ponuda desktop računara je namjenjena malim i velikim biznisima i institucijama koje očekuju visok stepen sigurnosti i pouzdanosti.

PRINTERI

Nudimo veliki izbor laserskih kolor i crnobijelih printera, ink jet printera, printera velikog formata renomiranih svjetskih proizvođača.

LAPTOPI

Izaberite sebi laptop iz naše široke lepeze svestranih uređaja dizajniranih da Vam život učine jednostavijim od učionice do Vašeg dnevnog boravka.

Povežite se i dijelite s prijateljima i porodicom Vaše slike i video materijale, s lakoćom održavajte Vaš popis zadataka pri tome uživajući u elegantnom dizajnu, visokoj rezoluciji ekrana i mnogim drugim mogućnostima a sve to uz prihvatljivu cijenu.

SERVERI

Kvalitetna hardverska i softverska riješenja su bitan faktor u razvoj Vašeg poslovanja. FinTech je posvećen pojednostavljanju IT-a, pružajući kvalitetna, pouzdana i energijski efikasna riješenja za Vašu firmu. FinTech kroz svoj široki portfolio server-a pojednostavljuje izbor savršenog "tower"-a, "rack"-a, ili "blade server"-a. Portfolio je osmišljen tako da riješi sve Vaše nedoumice oko pouzdanosti, zaštite podataka, povećanja kapaciteta memorije kao i I/O operacija, uz osiguravanje boljih performansi korištenjem najnovijih i najjačih procesora.

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko vam je potrebna pomoć u finansijama i vođenju biznisa, popunite formular kako bismo održali besplatne konsultacije i pronašli najbolje rješenje za Vaše probleme.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.