Poslovne usluge

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge

Računovodstvene usluge, knjigovodstvene usluge, usluge poreznog savjetovanja, usluge finansijske edukacije i poslovni konsalting.

Opširnije

Računovodstveno, finansijsko i porezno savjetovanje

Marljivo sarađujemo s našim klijentima kako bismo im pomogli da optimiziraju porez i minimaliziraju porezni rizik uz obavezno poštivanje zakonskih propisa.

Opširnije

Usluge revizije (interna & forenzička revizija)

Svrha revizije je da potvrdi, neovisnim mišljenjem ovlaštenih revizora, vjerodostojnost finascijskih izvještaja koje je izdala Uprava društva.

Opširnije

Izdvojene usluge i ostala ponuda

tring-fp1

Fiskalne kase i fiskalni sistemi (prodaja i servis )

FinTech d.o.o. je od 01.06.2013. godine zvanično postao ovlašteni distributer i ovlašteni servis za Tring Fiskalne kase i sisteme. 

Opširnije
hardware-3509898_1920

Prodaja i servis računara i računarske opreme

Želite novi desktop računar, gaming uređaj ili poslovni laptop, kod nas sve to možete nabaviti. Imamo i vlastiti servis namijenjen detekciji i oporavku računara i računarskih komponenti.

Opširnije
one security camera on blue wall of office building, security system concept

Video nadzor i alarmni sistemi

U današnje vrijeme potreba za video nadzorom sve je veća, a upotreba kamera za video nadzor u osiguranju prostora postala je vrlo popularna zahvaljujući smanjenju cijena nadzorne opreme.

Opširnije

Kancelarijski i administrativni potrošni materijal

U našoj ponudi imamo i kancelarijski i potrošni materijal (registratori, fotokopirni papir, ading rolne, olovke, toneri i slično).

Opširnije

Software (ERP e-Line Cloud) Računovodstveni program

Nakon dugogodišnjeg iskustva i preko 1000 korisnika programa Line.Sys, stručni tim je započeo sa izradom sljedeće generacije poslovnog softvera koji je sada baziran na Cloud arhitekturi i između ostalog sadrži tri osnovne aplikacije: EDI, ELI i EMI.

Opširnije

Licenciranje

Kupovinom licenciranog softvera osiguravate vlastito poslovanje u skladu sa zakonom i propisima, i štitite svoja ulaganja od rizika koji proizilazi upotrebom nelegalnog, odnosno piratskog softvera.

Opširnije

Zakažite besplatne konsultacije

Ukoliko vam je potrebna pomoć u finansijama i vođenju biznisa, popunite formular kako bismo održali besplatne konsultacije i pronašli najbolje rješenje za Vaše probleme.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.