Računari

ServerKvalitetna hardverska i softverska riješenja su bitan faktor u razvoj Vašeg poslovanja. FinTech je posvećen pojednostavljanju IT-a, pružajući kvalitetna, pouzdana i energijski efikasna riješenja za Vašu firmu. FinTech kroz svoj široki portfolio server-a pojednostavljuje izbor savršenog "tower"-a, "rack"-a, ili "blade server"-a. Portfolio je osmišljen tako da riješi sve Vaše nedoumice oko pouzdanosti, zaštite podataka, povećanja kapaciteta memorije kao i I/O operacija, uz osiguravanje boljih performansi korištenjem najnovijih i najjačih procesora.
Desktop RačunariFinTech-ova ponuda desktop računara je namjenjena malim i velikim biznisima i institucijama koje očekuju visok stepen sigurnosti i pouzdanosti.
LaptopIzaberite sebi laptop iz naše široke lepeze svestranih uređaja dizajniranih da Vam život učine jednostavijim od učionice do Vašeg dnevnog boravka. Povežite se i dijelite s prijateljima i porodicom Vaše slike i video materijale, s lakoćom održavajte Vaš popis zadataka pri tome uživajući u elegantnom dizajnu, visokoj rezoluciji ekrana i mnogim drugim mogućnostima a sve to uz prihvatljivu cijenu.
PrinterFinTech svojim kupcima nudi veliki izbor laserskih kolor I crnobijelih printera, ink jet printera, printera velikog formata renomiranih svjetskih proizvođača.

 

 

 

 

Lista proizvoda je informativnog karaktera i ne odražava nužno trenutno stanje dostupnih proizvoda. Lista je podložna izmjenama od strane FinTech-a bez prethodne najave

Powered By Wordpress. © 2015 by FinTech d.o.o.