O nama

FinTech d.o.o. za računovodstveni, računarski konsalting, informatički inženjering i trgovinu je mlado privredno društvo koje se bavi računovodstvenim uslugama, poreznim savjetovanjem, finansijama, poslovnim konsaltingom, prodajom računara, računarske opreme, prodajom kancelarijskog i računarskog potrošnog materijala, servisiranjem računara i računarske opreme, projektovanjem i ugradnjom sistema za video nadzor, LAN sistema, WLAN sistema, WEB dizajnom i WEB hostingom, projektovanjem informacionih sistema i prodajom sistemskog, aplikativnog i poslovnog softvera softverskih rješenja.

Vremena se mijenjaju, mijenjaju se potrebe klijenata, a s tim promjenama mijenja se i FinTech. Na sve veće zahtjeve odgovaramo permanentnim učenjem i najmodernijom tehnologijom, kako bismo mogli nadalje, na najvišem stručnom nivou opsluživati naše klijente.

Nećemo se baviti sami sobom, niti samo promatrati sa strane, već ćemo se truditi kao aktivan poslovni partner da svojim stručnim i samoprijekornim radom pružimo kvalitetnu poslovnu podršku Vama i Vašoj kompaniji.

Tim koji pruža ove usluge i radi za Vas sastoji se od stalno zaposlenih stručnjaka i mreže spoljnih saradnika iz različitih oblasti (pravo, informatika, tehnologija itd.), koji svojim znanjem, vještinama i inovativnošću mogu doprinijeti da Vi i Vaša kompanija poslujete uspješnije. Razvojna strategija FinTech-a usmjerena je ka neprestanom istraživanju potreba klijenata s jedne strane, te sticanju novih znanja i vještina i kreiranju raznovrsne ponude roba i usluga s druge strane, a rezultat je kontinuirano inoviranje usluga, podizanje njihovog kvaliteta i kvaliteta naše ponude.

Nova dimenzija savremenog poslovanja sa jasnim ciljevima i posebnim pogodnostima koje Vam FinTech nudi, jak su motiv i pokretačka snaga za učvršćivanje sadašnjih partnerstava kao i za sve nove poslovne poteze u kojima se prepoznajete.

Powered By Wordpress. © 2015 by FinTech d.o.o.